Προπονητής Εθνικού: «Κάποιοι εξακολουθούν να έχουν παλαιότερες αντιλήψεις – Ο παίκτης έχει άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, σε συνέντευξή του στο «Κανάλι Ένα», σχολίασε τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Εθνικού με την αντίπαλη ομάδα στην Κομοτηνή, για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής αναφέρθηκε στον παίκτη Σπύρο Γεωργούση, που βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και πέρασε την προηγούμενη νύχτα σε νοσοκομείο.

Ο Βαγγέλης Χαντές διευκρίνισε ότι, αντί να μιλούμε μόνο για το ποδόσφαιρο, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τέτοια θέματα λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και δυνατό, αλλά συμβαίνουν τέτοια περιστατικά είτε λόγω παλαιών αντιλήψεων και αντιδράσεων είτε λόγω αδυναμίας σε ομαδικά ζητήματα. Ο παίκτης μας δέχθηκε επίθεση, και η σύρραξη ξεκίνησε από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, όταν ένας παράγοντας εισχώρησε στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά με την επόμενη μέρα, ο προπονητής εξέφρασε την άποψή του ότι οι αρμόδιοι φορείς της ΕΠΟ θα αποφασίσουν την τύχη του αγώνα. Η ομάδα εξέφρασε την επιφύλαξή της για την συνέχιση του παιχνιδιού, και ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα.

Όσον αφορά στην υγεία του παίκτη του Εθνικού, ο προπονητής ανέφερε ότι ο Σπύρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει περάσει εξετάσεις στο νοσοκομείο. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνει υπό παρακολούθηση και παραμονή στο νοσοκομείο. Λυπηρό είναι το γεγονός ότι αντί να ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο ή να είναι μαζί με την ομάδα, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, καθώς του έχουν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο. Η ομάδα εκφράζει την υποστήριξή της προς εκείνον και ελπίζει να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία για να τελειώσει η δυσάρεστη εμπειρία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ