Παπαθεοδώρου: “Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος – Κάναμε καλή δουλειά στον Τολιόπουλο”

Παπαθεοδώρου: “Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος – Κάναμε καλή δουλειά στον Τολιόπουλο”

Ο Προμηθέας προκόβει το σερί νικών του Άρη με μια εντυπωσιακή νίκη 70-57, ανακτώντας την κορυφή στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο προπονητής της Πάτρας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκφράζει τη χαρά του για την συμμόρφωση της ομάδας του στις οδηγίες και την εξαιρετική απόδοση στον αγώνα εναντίον του Άρη, ειδικά στον περιορισμό του Βασίλη Τολιόπουλου.

Εδώ είναι οι κυριότερες δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

Για τη νίκη επί του Άρη: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κρατήσαμε υψηλά την ένταση και την συγκέντρωσή μας στην άμυνα, ανατρέχοντας τον Άρη. Και οι δύο ομάδες είχαν καλά αμυντικά σχέδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν. Αυτό μαζί με την έλλειψη ρυθμού οδήγησε σε περισσότερα λάθη και λιγότερες ασίστ.

Αντιμετωπίσαμε τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ αντιμετωπίσαμε δυναμικά την επανεμφάνιση του Άρη που είναι ομάδα με χαρακτήρα. Ωστόσο, θέλουμε να βρούμε καλύτερο ρυθμό για τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε το κοινό που μας υποστήριξε και ευχόμαστε επιτυχία στην ομάδα του Άρη στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης”.

Για τον αντίπαλο Τολιόπουλο: “Ήταν στους στόχους μας να περιορίσουμε τον εξαιρετικά αποτελεσματικό Τολιόπουλο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό και ήταν κρίσιμο για την επιτυχία μας στο παιχνίδι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ