Παπανικολόπουλος: «Με τόσες χαμένες βολές και 16% στο τρίποντο…»

Απογοητευμένος από την ήττα της Καρδίτσας από το Μαρούσι, αλλά ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, τόνισε ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Ο προπονητής αναφέρθηκε στην αστοχία τόσο από τη γραμμή των βολών, όσο και στα τρίποντα. Ωστόσο, επισήμανε ότι η ομάδα διανύει μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας, καθώς είναι μακριά από την έδρα της για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Παπανικολόπουλος συγχάρηκε το Μαρούσι για τη νίκη του και την επιστροφή του στην Α1 κατηγορία, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια ιστορική ομάδα. Τόνισε επίσης ότι η αναμέτρηση ήταν ανταγωνιστική και ότι ο στόχος της Καρδίτσας ήταν να παίξει ένα παιχνίδι ρυθμού, παρόμοιο με αυτό του Άρη. Ωστόσο, το παιχνίδι τελικά κύλησε με τον ρυθμό του Αμαρουσίου, με πολλές κατοχές.

Ο προπονητής επίσης ανέφερε ότι η αστοχία από τη γραμμή των βολών και το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, δυσκολεύουν την ομάδα να επιτύχει εκτός έδρας. Ωστόσο, εκτίμησε την προσπάθεια των παικτών του, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των επιθετικών ριμπάουντ που κατέκτησαν. Τέλος, εξήγησε ότι η ομάδα διανύει μια δύσκολη πορεία, μιας και είναι μακριά από την έδρα της για περίπου έναν μήνα. Κατέληξε ευχόμενος καλή συνέχεια στο Μαρούσι και δηλώνοντας ότι η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ