Παπανικολάου: «Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο»

Παπανικολάου: «Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο»

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε τη σημασία του τίτλου για τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τη θέληση και τη δύσκολη αρχή απέναντι στο Περιστέρι bwin.

«Δεν υπάρχει στη ζωή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό να διεκδικεί έναν τίτλο κα να τον θεωρεί αμελητέο. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, για αυτό παίζουμε, για να κερδίσουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε στόχους και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Είναι ένας τίτλος που θέλουμε πάρα πολύ, θα παλέψουμε για αυτόν, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, ειδικά σε ένα φορμάτ όπως αυτό που μπορεί να συμβούν τα πάντα. Λέμε για φαβορί, αλλά ξέρουμε πολύ καλά, και το έχει δείξει η ιστορία, ότι όλα παίζονται στις τέσσερις γραμμές και πρέπει να προσεγγίζεις κάθε κατάσταση με σεβασμό, για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Εμείς θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει γερές βάσεις και κανόνες, νοοτροπία για να κερδίισε και όλα όσα πρέπει να έχει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο, θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε αυτό που πρέπει μέσα στις τέσσερις γραμμές
».

Πηγή: Τίτλος του άρθρου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ