Παπαδημητρίου: «Σε έναν όμιλο το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2»

Παπαδημητρίου: «Σε έναν όμιλο το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2»

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, αντιπρόεδρος της Λίγκας και πρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας, τόνισε ότι η νέα διοργάνωση της Σούπερ Λίγκας 2 θα ακολουθήσει τις οδηγίες της προκήρυξης. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα, ανέφερε ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με 20 ομάδες, ενώ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

«Η προκήρυξη προβλέπει έναν όμιλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25. Δεν υπάρχει περίπτωση δύο ομίλων ούτε μια στο εκατομμύριο. Αν θέλουν κάποιοι από τη βόρεια Ελλάδα να κάνουν άλλο πρωτάθλημα από εκεί, αυτό έχει τελειώσει. Ενας όμιλος με 20 ομάδες. Ο κανονισμός λέει ότι το κενό καλύπτεται μόνο αν οι ομάδες είναι λιγότερες των 18», τόνισε, προσθέτοντας σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

«Του χρόνου υπάρχουν προτάσεις. Έχουν ενδιαφερθεί φέτος και η Cosmote και η Nova και ζητάνε έναν όμιλο, γιατί είναι πιο αξιόπιστος. Πέρυσι μας μποϊκοτάρισε η ΕΡΤ και δεν πήραμε χρήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ