Πανθρακικός: «Φαίνεται ότι ο Γεωργούσης επιτέθηκε υπονοώντας τον παίκτη μας με ύπουλο τρόπο»

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του Πανθρακικού και του Εθνικού για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τους για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Γεωργούση σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε, οι ανθρώποι των γηπεδούχων αποφάσισαν να απαντήσουν, δημοσιεύοντας βίντεο από τα επεισόδια και τονίζοντας ότι ο κ. Γεωργούσης δεν ήρθε στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο και δεν προσπάθησε να χωρίσει τους διεκδικητές αλλά ανέβηκε επίτηδες να επιτεθεί στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Σαπνάρα, ένα ταλαντούχο παιδί.

Αυτά είναι τα γεγονότα:

Πολλές φορές η σιωπή μπορεί να είναι χρυσή, αλλά μπορεί επίσης να αποδειχθεί και αδυναμία. Ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε σε αυτό το θέμα. Αρχικά, ως ποδοσφαιρικός οργανισμός, καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη βία και κάθε μορφή έκφρασής της τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Έχουμε όμως την έκπληξη να διαβάζουμε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πειραιώς, Σπύρου Γεωργούση, όπου αναφέρει ότι “ήρθα στην Κομοτηνή για να παίξω ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο! Τελικά εγώ είμαι αυτός που δέχτηκε χτυπήματα, ενώ πήγα να χωρίσω και να ηρεμήσω τα πνεύματα μετά από ένα τάκλιν που έκανε ο αντίπαλος μου. Αυτήν τη στιγμή είμαι κατηγορούμενος ότι εγώ χτύπησα, ενώ εγώ δέχτηκα κακοποίηση και βρίσκομαι στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να φταίω. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, δεν αντέχω άλλο”.

Το βίντεο όμως δείχνει σαφώς ότι ο κ. Γεωργούσης δεν ήρθε στην Κομοτηνή για ποδόσφαιρο και δεν προσπάθησε να χωρίσει τις συμπλοκές, αλλά αντίθετα φαίνεται ότι επιτέθηκε υπονοώντας τον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Σαπνάρα, ένα ταλαντούχο παιδί. Πραγματικά κύριε Γεωργούση, αυτός είναι ο τρόπος που χωρίζετε εσείς μια σύγκρουση;

Πραγματικά, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που μας έχουν φέρει σε αυτήν τη θέση και καταστρέφουν την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας με μία φωτογραφία; Τι έχουν να πουν για τον αθώο και θύμα Γεωργούση, που επιτέθηκε υπονοώντας έτσι ύπουλα σε έναν συμπαίκτη του;

Αναμένουμε την αντίδραση των υπολοίπων ποδοσφαιρικών συλλόγων, των οργανισμών και των δικαστών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, που βιαστικά κυκλοφόρησαν ανακοινώσεις. Το βίντεο λέει όλη την αλήθεια… “Ουαί καταραμένοι, γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριτές…”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ