Ο Παναθηναϊκός πήγε σήμερα στην Ουγγαρία για τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος και ήδη βγήκε το πρόγραμμα για τις τελευταίες ετοιμασίες. Η ομάδα ψάχνει νίκη στη League Phase του Europa League, αφού αυτή είναι η έβδομη αγωνιστική και θέλει να μείνει κοντά στην πρόκριση. Οι πράσινοι φτάνουν εκεί με ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Λεωφόρο.
Το χρονοδιάγραμμα της Τετάρτης πριν τον αγώνα
Τετάρτη βράδυ, ο Ράφα Μπενίτεθ θα βγει στις 18:45 ώρα Ελλάδας να μιλήσει στους δημοσιογράφους, μαζί με κάποιον παίκτη από την ομάδα. Μετά, η προπόνηση ξεκινάει στις 19:30 στο Ferencvaros Stadion, όπου θα γίνει και ο αγώνας την επόμενη μέρα. Η Φερεντσβάρος έχει δική της ρουτίνα νωρίτερα, με προπόνηση στις 12:00 τοπική ώρα και συνέντευξη Τύπου στις 14:30, όπου μιλάει ο Ρόμπι Κιν και ένας παίκτης τους.
Λεπτομέρειες από το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ
Ο αγώνας παίζεται Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, εκτός έδρας για την έβδομη αγωνιστική. Οι Ούγγροι υποδέχονται τους πράσινους σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια στην Ευρώπη – θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βαθμούς για να μη χάσει το τρένο.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. (τοπική ώρα) την Φερεντσβάρος εκτός έδρας σε αναμέτρηση που γίνεται για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:
Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στο Ferencvaros Stadion στις 5:45 μ.μ. (τοπική ώρα). Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ράφα Μπενίτεθ και ένας ποδοσφαιριστής μας.
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ferencvaros Stadion στις 6:30 μ.μ. (τοπική ώρα).
Συνέντευξη Τύπου της Φερεντσβάρος στο Ferencvaros Stadion στις 2:30 μ.μ. (τοπική ώρα). Θα μιλήσουν ο προπονητής της Robbie Keane και ένας ποδοσφαιριστής της.
Προπόνηση της Φερεντσβάρος στο προπονητικό της κέντρο στις 12:00 μ.μ. (τοπική ώρα)».