Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:15) για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει δώσει οδηγίες στους φιλάθλους της ομάδας για την προσέλευση στο γήπεδο και τα εναπομείναντα εισιτήρια, με τις θύρες να ανοίγουν στις 17:30.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

Μήνυμα προς τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Επισημαίνεται η αυστηρότητα του νέου νόμου με ποινές έως και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε περίπτωση κατάχρησης εισιτηρίων.

Η ΚΑΕ υπενθυμίζει την υποχρέωση προσκόμισης ταυτότητας για τον έλεγχο εισόδου και καλεί τους φιλάθλους να μη χρησιμοποιούν laser ή καπνογόνα. Επίσης, απαγορεύεται η τοποθέτηση πανό με υβριστικό ή προκλητικό περιεχόμενο.

Για όσους έρθουν νωρίς στο γήπεδο, υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα, με δράσεις εντός και εκτός γηπέδου. Επιπλέον, ισχύουν οδηγίες για τη σωστή στάθμευση και τη συμμόρφωση με τις οδηγίες ασφαλείας.

Τέλος, η διάθεση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, ενώ η ΚΑΕ αποποιείται ευθύνη για εισιτήρια αγορασμένα από άλλες πηγές πώλησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ