Η ομάδα του Παναθηναϊκού κάνει ένα βήμα κοντά στον κόσμο της, με εισιτήρια στα 5 ευρώ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Μύκονο. Το ματς ξεκινά στις 4 το απόγευμα στο Telekom Center Athens, στην 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Έτσι, περισσότεροι φίλαθλοι θα γεμίσουν τις κερκίδες, κάτι που χρειάζεται τώρα με τόσες υποχρεώσεις.
Ευκαιρία για όλους στο ΟΑΚΑ
Οι πράσινοι δείχνουν την ευχαριστία τους για την πίστη του κόσμου, σε μια δύσκολη περίοδο. Η παρουσία σας εκεί μέσα γίνεται όπλο για την ομάδα, λένε από την ΚΑΕ. Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας, για να φτιάξουμε πάλι ατμόσφαιρα μπάσκετ που σπάει τα αυτιά.
Τα εισιτήρια βγαίνουν ήδη από την επίσημη πλατφόρμα. Κλικάρετε εδώ και πάρτε το δικό σας.
?? Γενική είσοδος 5€ ??
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, θέλοντας να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της για την αγάπη, τη στήριξη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα μας, και ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, αποφάσισε να ορίσει Γενική Είσοδο 5 ευρώ για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου… pic.twitter.com/LLyC48VaeD
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) April 22, 2026