Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: “Ο προπονητής θέλει ομάδα νικητών – Με τη στήριξη του κόσμου για πολλές χαρές”

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: “Ο προπονητής θέλει ομάδα νικητών – Με τη στήριξη του κόσμου για πολλές χαρές”

Για το επερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Τσεχία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 μίλησε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ζητώντας τη στήριξη του κοινού για τη νέα αρχή της εθνικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ο προπονητής θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα νικητών, όπως έκανε και ως παίκτης. Κάθε προπόνηση είναι πολύ ανταγωνιστική. Αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο για προετοιμασία, πραγματοποιήσαμε τρεις δυνατές προπονήσεις και περιμένουμε αύριο το κοινό να μας στηρίξει για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, ο προπονητής γνωρίζει το παιχνίδι όσο λίγοι και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να προσφέρουμε χαρά στο κοινό».

Σχετικά με τον αντίπαλο Τόμας Σατοράνσκι, είπε: «Σίγουρα είναι ο παίκτης-κλειδί, αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στον αγώνα, θα αναλάβει όλη τη δημιουργία της ομάδας. Είναι ένας ψηλός γκαρντ, αθλητικός και είναι σημαντικό να τον αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα. Γνωρίζουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, ως προς την προσέλευση του κοινού τόνισε: «Σίγουρα επιθυμούμε το γήπεδο να γεμίσει με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Θέλουμε να τους δώσουμε λόγο να ενθαρρυνθούν, να τους χαρίσουμε στιγμές χαράς. Πρόκειται για μια νέα αρχή, με νέο προπονητή και επιθυμούμε το κοινό να είναι δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος, προκειμένου να ζήσουμε πολλές στιγμές χαράς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ