Οργανωμένοι οπαδοί της Σεβίλλης αντιδρούν στη μεταγραφή του Ράμος: «Έλλειψη σεβασμού για τις αξίες που μας έκαναν σπουδαίους»

Το γεγονός της επιστροφής του Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο που ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη συμπεριφορά του απέναντι τους. Ομάδα οργανωμένων οπαδών της Σεβίλλης, γνωστή ως Biris Norte, ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή του Ράμος υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού για τις αξίες που έχουν κάνει μεγάλη την ομάδα και για τους χιλιάδες οπαδούς της που έχουν υποστεί περιφρόνηση από τον παίκτη στο παρελθόν.

Σε ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί εκφράζουν την απορρίψη τους για την υπογραφή του Ράμος και τονίζουν ότι η αξιοπρέπεια, οι αξίες και ο σεβασμός για την ομάδα και τους οπαδούς είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να στηριχθεί μια οντότητα με πολυετή ιστορία. Οι οπαδοί δηλώνουν ότι δεν θα προβούν σε ενέργειες κατά του παίκτη κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά δεν μπορούν να υποστηρίξουν πράξεις που παραβιάζουν τις αρχές και την αξιοπρέπεια της Σεβίλλης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί εκφράζουν αντίθεση στην ένταξη του Ράμος στο διοικητικό συμβούλιο της Σεβίλλης και κατηγορούν τους διευθυντές και τους μεγάλους μέτοχους της ομάδας για την προτεραιότητα που δίνουν στα οικονομικά τους συμφέροντα αντί για τον χαρακτήρα της Σεβίλλης. Τόνιζουν επίσης ότι η Σεβίλλη αποτελείται από όλους τους οπαδούς της, ενώ εξαπολύουν κριτική για την επιχειρηματική προσέγγιση ορισμένων ατόμων που δεν έχουν αναπτύξει αληθινή αγάπη για την ομάδα.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Σεβίλλης βρίσκεται εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ