ΟΠΑΠ Final 8: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΟΠΑΠ Final 8: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον τελικό ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στο ΟΠΑΠ Final 8

Πολύ αυστηρά μέτρα τάξης έχουν ληφθεί από τις αρχές για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις τόσο στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών που προηγείται.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή στις 11:30 και τις 17:00 αντίστοιχα. Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, το γήπεδο θα κλείσει και οι φίλαθλοι καλούνται να αποχωρήσουν από τις κερκίδες αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Όσοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον ΟΠΑΠ Τελικό Κυπέλλου Γυναικών και έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλ λου Ανδρών, θα πρέπει να περάσουν εκ νέου από τις διαδικασίες ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας, καθώς και να υποβληθούν ξανά σε σωματικό έλεγχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ