Ολυμπιακός-Καμπάλα: Η ομάδα των «ερυθρόλευκων» προσπαθεί να διασφαλίσει την πρόκριση στο Youth League

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League. Η ομάδα του προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλου κέρδισε με 3-0 τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και στο σημερινό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17:00) επιδιώκει να διασφαλίσει την πρόκριση.

Έχοντας προέλθει από μια εξαιρετική εμφάνιση και μια άνετη νίκη στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός προσδοκά να διασφαλίσει την πρόκριση. Οι γκολ του αγώνα πέραν του πρώτου, προήλθαν από τον Χ. Κωστούλα στο 64′ και τον Δαρβίρας στο 87′. Πριν τον αγώνα, ο Συλαϊδόπουλος τόνισε: «Είναι ένας αγώνας του UEFA Youth League που χρειάζεται να δείξουμε την αναγκαία σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει στη διοργάνωση. Η συμμετοχή στο ΟΥΕΦΑ Youth League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αποτελεί μια τρομερή εμπειρία που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως προσομοίωση για όσους παίκτες καταφέρουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σίνα, Έξαρχος, Ρολάκης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Μαυρόπουλος, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Κουράκλης, Λίγδας.

Διαιτητής: Τζέιμι Ρόμπινσον (Βόρεια Ιρλανδία)
Βοηθοί: Άνταμ Τζέφρι (Βόρεια Ιρλανδία), Άντριου Νέθερι (Βόρεια Ιρλανδία)
Τέταρτος: Γιώργος Μπαλαχούτης (Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ