Οκάμπο: «Πολλά κλεψίματα η Ελλάδα και εμείς πολλά λάθη»

Οκάμπο: «Πολλά κλεψίματα η Ελλάδα και εμείς πολλά λάθη»

Δίκαιη ήταν η νίκη (72-64) της Ελλάδας επί της Τσεχίας, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Οκάμπο, ο οποίος την απέδωσε στα πολλά λάθη της ομάδας του, που έδωσαν αρκετούς αιφνιδιασμούς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έκαναν καλή προσπάθεια. Ήρθαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κάναμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο του αγώνα, η Ελλάδα είχε πολλά κλεψίματα και εμείς πολλά λάθη. Δεν κρίθηκε στα ποσοστά ευστοχίας το παιχνίδι, γιατί ήταν παρόμοια, αλλά η ελληνική ομάδα πέτυχε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό», ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Οκάμπο.

Από την πλευρά του, ο Οντρέι Μπάλβιν είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, θεωρώ πως αξίζουν και οι δύο ομάδες να προκριθούν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για μας το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα λάθη, ενώ χάσαμε και κάποια ριμπάουντ από τα οποία ήρθαν πόντοι για την Ελλάδα. Κάναμε επίσης κάποια ανόητα φάουλ, όπως στην τελευταία επίθεση, αν και έπρεπε να παίξουμε για τη διαφορά. Πάντως δείξαμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ