Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι για την πιθανή συμμετοχή του στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, δεν έχει ξεκινήσει συζήτηση για το μέλλον του μετά το Copa America του επόμενου έτους. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ακόμα επιτυχία.

Παλαιότερα, είχε αναφέρει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 πιθανότατα θα ήταν το τελευταίο του, όμως τώρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και στο τουρνουά του 2026. Τόνισε ότι αυτήν την περίοδο απολαμβάνει το ποδόσφαιρό του με την εθνική ομάδα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεχίσει μετά τα 39, αναφέρει ότι θα αποφασίσει ανάλογα με το πως θα νιώθει στο μέλλον. Έχει αλλάξει τη γνώμη του μετά την κατάκτηση του προηγούμενου Copa America και πλέον θέλει να απολαύσει κάθε στιγμή χωρίς να ανησυχεί για το μέλλον.

Ο Μέσι έχει χάσει τρεις συνεχόμενους τελικούς με την Αργεντινή πριν να κατακτήσει τον τίτλο το 2021. Έκτοτε, ο αρχηγός της ομάδας του είδε την Αργεντινή να επικρατήσει εναντίον της Ιταλίας στη Finalissima του 2022 και στη συνέχεια να κερδίσει και τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο για την επόμενη διοργάνωση, το Copa America του επόμενου καλοκαιριού, αναμένεται να συμμετάσχουν 6 ομάδες από τη CONCACAF, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Μεξικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ