Οι Αγγελόπουλοι μιλούν για την αξία του «μέχρι τέλους» στη ζωή και στον αθλητισμό

Οι Αγγελόπουλοι μιλούν για την αξία του «μέχρι τέλους» στη ζωή και στον αθλητισμό

Οι έντονες συναισθηματικές στιγμές μετά τη νίκη τους στον τελικό του Κυπέλλου αντανακλούν το βάθος της έννοιας του «μέχρι τέλους» για τους πρόεδρους της ομάδας Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο OLYMPIACOSBC TV, εξηγούν ότι αυτή η φράση εκφράζει την καθημερινή τους δέσμευση και πίστη στον στόχο τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή… Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Αναφερόμενοι στον έβδομο σερί εγχώριο τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, εξέφρασαν την υπερηφάνειά τους και την ελπίδα να προχωρήσουν για τον όγδοο σερί τίτλο. Η απόλυτη αφοσίωση και πίστη τους στην ομάδα και η αναγνώριση της αξίας τους είναι οι βασικοί παράγοντες που τους κρατούν διαρκώς στην κορυφή του αθλητισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ