«Όχι στον βιαστή» – Οι οπαδοί της Σαμπντόρια αντιτίθενται στη μεταγραφή

Η Σαμπντόρια βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Σάντι Μίνα, αλλά η μεταγραφή αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Μετά την υποβιβασμό της ομάδας στη Serie B, η Σαμπντόρια ξεκινά μια νέα φάση με αλλαγές στο προσωπικό, με τον Πίρλο στον πάγκο και αισιοδοξία για το μέλλον. Οι οπαδοί, παρά την άσχημη εκκίνηση με 2 βαθμούς στις πρώτες 4 αγωνιστικές, δεν ανησυχούν και επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, βρίσκονταν σε συζητήσεις για την απόκτηση του Σάντι Μίνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τη La Repubblica, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν λόγω των αντιδράσεων των οπαδών.

Οι αντιδράσεις αφορούν το γεγονός ότι ο ισπανός παίκτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για σεξουαλική κακοποίηση. Αυτός είναι ο λόγος που η Θέλτα δεν τον κράτησε και δεν βρήκε ομάδα στην Ισπανία. Οι οπαδοί της Σαμπντόρια αντέδρασαν σε αυτήν τη μεταγραφή, συμπεριλαμβανομένων πρώην παικτών όπως ο Κρίστιαν Τουτίνο, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή Πάολο Τουτίνο, που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 1975 έως το 1979.

«Ποτέ δεν κατάκρινα την ομάδα για μια μεταγραφή, ειδικά πριν δω τον παίκτη στο γήπεδο. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό λάθος να αποκτηθεί ένας παίκτης που έχει ήδη καταδικαστεί για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει ένας άνθρωπος, ακόμη κι αν εκκρεμεί έφεση», ανέφερε σε μια επιστολή του προς τα ΜΜΕ ο Τουτίνο. Επομένως, όλα δείχνουν ότι ο Σάντι Μίνα, που αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα καθώς η ατμόσφαιρα στη Γένοβα είναι αρνητική για αυτόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ