Ο Τσάβι αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με συγκίνηση: “Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις την ομάδα της ζωής σου, αλλά το κάνω με υπερηφάνεια”

Ο Τσάβι αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με συγκίνηση: “Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις την ομάδα της ζωής σου, αλλά το κάνω με υπερηφάνεια”

Μετά από 2,5 χρόνια, ο Τσάβι αποχαιρετά τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός τεχνικός, με μια συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρετά την ομάδα της ζωής του, εκφράζοντας περηφάνια και διαβεβαιώνοντας πως θα παραμείνει δίπλα της.

Αναλυτικά:

“Αγαπημένοι φίλοι, ο χρόνος μου στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποχωρείς από την ομάδα που αγαπάς, αλλά το κάνω με υπερηφάνεια, μετά από 2,5 χρόνια ως προπονητής της ομάδας που ήταν σαν δεύτερη οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη στήριξή τους και την αγάπη τους που με συνόδευσαν όλο αυτό το διάστημα. Από την Κυριακή, θα είμαι ένας ακόμα “culer” στις κερκίδες, είτε εδώ στο Μονζουίκ, είτε σε λίγους μήνες στο Καμπ Νόου. Πριν από την ιδιότητα του προπονητή και του ποδοσφαιριστή, είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα, για την οποία θα είμαι πάντα διαθέσιμος. Δούλεψα με φανταστικούς παίκτες και τεχνικό επιτελείο και είμαι υπόχρεος σε όλους μας για την επίτευξη των στόχων μας. Αυτή η σεζόν δεν ήταν ό,τι περιμέναμε, αλλά ενωθήκαμε και είδαμε να αναδεικνύεται μια γενιά ποδοσφαιριστών από τη Μασία, η οποία μας ενέπνευσε όλους. Σας ευχαριστώ όλους – παίκτες, τεχνικό επιτελείο, οπαδούς, πρόεδρο, διευθυντές, δημοσιογράφους και όλους όσους με συνόδευσαν αυτά τα 2,5 χρόνια. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα που κουβαλάτε στις καρδιές σας. Visca el Barca”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ