Ο Σπανούλης μιλά για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League

Ο Σπανούλης μιλά για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League

Το Περιστέρι bwin ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 83-72 στον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League. Ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής της ομάδας, μίλησε για το παιχνίδι και αποθέωσε την επίδοση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού στο Conference League.

Αναλυτικά τα σχόλια του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Πιστεύω ότι είμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Δίναμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σε ύψος από εμάς και αυτόν τον παράγοντα τον πλήρωσαμε ακριβά. Έχει σούτερ που μπορούν να μας τιμωρήσουν», δήλωσε ο Σπανούλης.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Λοβ: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Ο Ζερμέιν είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέλος της ομάδας, αλλά αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απουσία του. Το Final Four μπορεί να σε ενθαρρύνει ή να σε πληγώσει ψυχολογικά. Η αντίθεση στην ποιότητα και το μέγεθος μεταξύ μας είναι μεγάλη. Το ποσοστό ευστοχίας μας στα τρίποντα ήταν 7 στα 26, και ως προπονητής έχω να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Σχετικά με την κατάκτηση του Conference League από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού: «Μια σπουδαία στιγμή για τον Ολυμπιακό, τους εκατομμύρια οπαδούς του, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε κάτι που θα μνημονεύουμε για πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ