Ο Σερέλης δηλώνει: «Όλη η ομάδα έτοιμη από αύριο στην προπόνηση»

Ο Σερέλης δηλώνει: «Όλη η ομάδα έτοιμη από αύριο στην προπόνηση»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αν και είχε το μυαλό στη Μακάμπι, αντιμετώπισε δυσκολίες από το Περιστέρι bwin, αλλά κατάφερε να κερδίσει (93-88) και να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Μήτογλου. Μετά το παιχνίδι, ο Χρήστος Σερέλης, που ανέλαβε την οδήγηση λόγω της απουσίας του Εργκίν Αταμάν, εξηγεί πως αναμένει όλο το σύνολο να είναι διαθέσιμο από αύριο και μιλά για τη σειρά με τη Μακάμπι.

Οι δηλώσεις του Σερέλη:

«Θέλω να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στον προπονητή Αταμάν και την οικογένειά του. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την εξαιρετική του εμφάνιση και την πρόκριση. Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ο Περιστέρι είναι ανταγωνιστικός, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε μικρά προβλήματα, αλλά από αύριο περιμένουμε όλους στην προπόνηση για τα ματς με τη Μακάμπι».

Σχετικά με τη συγκέντρωση των παικτών και την πίεση ενόψει των αγώνων, ο Σερέλης ανέφερε πως δεν υπάρχει πίεση και πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη για την πρόκληση με τη Μακάμπι. Ωστόσο, υπογράμμισε τη σημασία της συνέχισης της σκληρής δουλειάς και την ανάγκη επίλυσης των μικρών προβλημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ