Ο Πετρούσεφ επιθυμεί πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, υποδεικνύοντας ότι είναι ανώτερος από τον Παναθηναϊκό

Ο Πετρούσεφ επιθυμεί πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, υποδεικνύοντας ότι είναι ανώτερος από τον Παναθηναϊκό

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε για την απόκτηση του πρώτου τίτλου με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του για πολλές επιτυχίες με την ομάδα των Πειραιωτών. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ αφιέρωσε τη νίκη αυτή στους φίλους της ομάδας και τόνισε ότι επιθυμούσε η ομάδα του να αποδείξει την υπεροχή της έναντι του Παναθηναϊκού AKTOR.

Αναφερόμενος στην πρώτη του κατάκτηση τίτλου, δήλωσε: «Ναι, είναι ο πρώτος και εύχομαι να μην είναι ο τελευταίος! Ελπίζω να έρθουν πολλοί περισσότεροι! Είναι υπέροχο το συναίσθημα της νίκης σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Είναι υπέροχο».

Σχετικά με την παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό, αναφέρθηκε: «Φυσικά, κάθε φορά υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Ειδικά μετά την ήττα μας την τελευταία φορά. Αυτήν τη φορά ήθελαν πραγματικά να τους νικήσουμε, να φέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».

Καταλήγοντας, απέστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: «Αυτό το κύπελλο ανήκει σε εσάς! Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ