Ο Πάολο Μαλντίνι αποκαλύπτει επιθέσεις εναντίον του Καρντινάλε και της διοίκησης της Μίλαν

Έξι μήνες μετά την απόλυσή του από τη Μίλαν, ο Πάολο Μαλντίνι καταθέτει τα όσα συνέβησαν σε μια συνέντευξη.

Στις αρχές Ιουνίου, οι οπαδοί της Μίλαν είχαν σοκαριστεί από την απόλυσή του. Ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος θρύλος της ομάδας δεν θα συνεχίσει στον ρόλο του. Ο Μαλντίνι, γνωστός για την ποδοσφαιρική του καριέρα, έμεινε σιωπηλός για μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, ολοκληρώνοντας αυτήν τη σιωπή, παραχώρησε συνέντευξη στη La Reppublica, αποκαλύπτοντας πολλά ενδιαφέροντα για τη σημερινή κατάσταση της Μίλαν.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Καρντινάλε, ανέφερε ότι ο τελευταίος είχε ήδη αποφασίσει να τον απολύσει, παρά τις προσπάθειές τους να φέρουν το Champions League. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, ενώ παρατήρησε τις δυσκολίες στην επικοινωνία με τον CEO και την ιδιοκτησία της ομάδας. Ο Μαλντίνι είπε ότι παρόλο που είχε εμπιστοσύνη στον Καρντινάλε, η απόλυσή του είχε ήδη αποφασιστεί μήνες πριν.

Σχετικά με τον πρόεδρο Πάολο Σκαρόνι, αποκάλυψε ότι ένιωθε ότι ο τελευταίος δεν έβαζε πάντα τα συμφέροντα της ομάδας πάνω από όλα και επίσης ανέφερε κριτικές και για τις μεταγραφές που έγιναν. Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του, αναφέροντας πως, παρότι έχει περιορισμένες επιλογές, εξετάζει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον υψηλού επιπέδου κλαμπ στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ