Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ και αποκλείστηκε από το Europa League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε δυσκολίες στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το Europa League και χάνοντας τελικά με 3-2 αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Παρά τις διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της.

Η Βιγιαρεάλ διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση με εννιά πόντους, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρεν. Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν αρκετή δράση και προσπάθεια, ωστόσο δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη δυσκολία του αγώνα.

Η Βιγιαρεάλ παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-4-2, ενώ ο Παναθηναϊκός από την άλλη «κατέβηκε» με σύστημα 4-2-3-1 και πραγματοποίησε πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχαμε μια ανταγωνιστική μάχη, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις ευκαιρίες του. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειές τους δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο τέλος του αγώνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από το Europa League, ενώ η Βιγιαρεάλ συνεχίζει την πορεία της στη διοργάνωση με θετικές προοπτικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ