Ο όρος στο συμβόλαιο του Γκαρσία στη Νάπολι που ευνοεί την απόλυσή του

Το κλίμα είναι αρκετά ασήμαντο για τον Ρούντι Γκαρσία, λόγω του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Νάπολι.

Η ήττα με σκορ 1-3 από τη Φιορεντίνα στο Stadio Maradona έχει δημιουργήσει αρνητική ατμόσφαιρα στην ομάδα των Παρτενοπέι. Ο προπονητής άντεξε μόλις μια αλλαγή και αντιμετώπισε δηλώσεις και κριτικές από οπαδούς και ΜΜΕ. Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει με τον Ιγκόρ Τούντορ. Επομένως, ο Γκαρσία θεωρείται αποκλεισμένος, απλά δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα απολυθεί.

Ένα ακόμη σημάδι ότι το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για τον προπονητή είναι οι εκλαμβανόμενοι Όροι του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα εξετάζουν το συμβόλαιο για να δουν τι προβλέπει. Κατά την διάρκεια της εξέτασης, επισημαίνουν έναν σημαντικό όρο: Αν ο Γκαρσία απολυθεί μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ο σύλλογος δεν θα είναι υποχρεωμένος να πληρώσει την αποζημίωση για το συμβόλαιο ολόκληρο, αλλά μόνο για το υπόλοιπο της εν λόγω σεζόν.

Με ετήσιο μισθό 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, η αποζημίωση του προπονητή για τη Νάπολι δεν αποτελεί οικονομικό βάρος. Αυτός ο όρος καθιστά ευκολότερη την απόλυση του Γκαρσία, αν χρειαστεί, από τους Παρτενοπέι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ