Ο Ολυμπιακός νικά τη Ρουζόμπεροκ και ελπίζει για πρόκριση

Ο Ολυμπιακός νικά τη Ρουζόμπεροκ και ελπίζει για πρόκριση

Σήμερα στις 17:00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ομάδα της Ρουζόμπεροκ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του Euro Cup μπάσκετ γυναικών. Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως μία από τις οκτώ καλύτερες τρίτες ομάδες, θέλοντας επίσης να δει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Ο προπονητής Θάνος Νίκλας επεσήμανε ότι η Ρουζόμπεροκ είναι μια ομάδα που επικεντρώνεται στην άμυνα και συνεχώς αναζητά τη μπάλα και τις επαφές. Στην επίθεση, βασίζεται στο τρανζίσιον παιχνίδι και τα επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης, ανέφερε τη σημασία της συγκέντρωσης στον πλάνο τους και της εκτέλεσης βασικών πραγμάτων όπως η 1-1 άμυνα και ο έλεγχος των αμυντικών ριμπάουντ.

Από την πλευρά των παικτών, η Ρεμπέκα Τόμπιν επισήμανε ότι πρόκειται για ένα «must win» παιχνίδι και ότι η ομάδα πρέπει να επιδείξει πολλή ενέργεια. Χρειάζεται να επικεντρωθεί στην άμυνα και τα ριμπάουντ προκειμένου να διευκολύνει το τρανζίσιον και να ρυθμίσει το επιθετικό παιχνίδι. Τονίζει ότι η εκτέλεση του πλάνου τους θα οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και την επίτευξη του στόχου της νίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ