Η Σαουδική Αραβία μπήκε αποφασιστικά στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για το Μουντιάλ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ο Γιώργο Δώνης βλέπει το πλάνο του να αποδίδει καρπούς μέσα στο γήπεδο.
Το γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες
Μια εκτέλεση κόρνερ αρκούσε για να κλονιστεί η άμυνα της «σελέστε». Μετά την κεφαλιά του Αλ Ταμπακτί, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αλ Αμρί. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουσλέρα, γράφοντας το 1-0.
Η αντίδραση στον πάγκο
Κοιτάζοντας τον πάγκο, ο Γιώργο Δώνης επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους παρά το προβάδισμα της ομάδας του. Η κάμερα τον έπιασε να πανηγυρίζει το τέρμα με ψυχραιμία, δείχνοντας ότι το ματς έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο Έλληνας προπονητής εστιάζει αποκλειστικά στη συνέχεια της προσπάθειας των παικτών του.