Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή στις 12 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι με ρεκόρ εννέα εκατομμυρίων αιτήσεων για εισιτήρια

Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή στις 12 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι με ρεκόρ εννέα εκατομμυρίων αιτήσεων για εισιτήρια

Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή και το πρώτο της ραντεβού με το κοινό ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου, στην Paris La Défense Arena στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι. Η 58χρονη τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει δέκα μεγάλες συναυλίες για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όμως η προπώληση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη: μέσα σε λίγες ώρες οι εγγραφές για εισιτήρια άγγιξαν τα εννέα εκατομμύρια. Οι διοργανωτές έσπευσαν να προσθέσουν ακόμη δέκα εμφανίσεις στην ίδια αρένα των 30.000 θέσεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν για τον Μάιο του 2027 – και αυτές έγιναν αμέσως sold out.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar για την επιστροφή της, η Ντιόν δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ούτε το πόσο της έλειψαν οι θαυμαστές της. «Έχει περάσει τόσος καιρός. Θα ήθελα να τους προσφέρω κάτι για να τους δείξω πόσο μου έλειψαν», είπε. Ο λόγος της πολυετούς απουσίας είναι γνωστός: από τον Δεκέμβριο του 2022 η τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που περιόρισε την καλλιτεχνική της δραστηριότητα. Παρά τις δυσκολίες, εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει. «Αντί να αναρωτιέσαι διαρκώς για τη ζωή, μπορείς απλώς να τη ζήσεις; Οπότε εγώ ζω τη ζωή μου, κορίτσι μου. Ζω τη ζωή», πρόσθεσε.

Την επιστροφή της στη σκηνή συνόδευσε με ένα νέο τραγούδι, το «Dansons», μια γαλλική μπαλάντα σε μουσική του αγαπημένου της συνθέτη Ζαν Ζακ Γκολντμάν, που κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου. Η ίδια είχε ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή της τον περασμένο μήνα, για πρώτη φορά μετά τη διάγνωσή της, και ήδη η δισκογραφική της εταιρεία μετρά πωλήσεις που ξεπερνούν τα 260 εκατομμύρια άλμπουμ συνολικά. Οι συναυλίες στο Παρίσι αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση – τόσο για την ίδια, όσο και για το κοινό που την περίμενε χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ