Ο Ολυμπιακός φτάνει στους «16» του Youth League: Η επίδοση του Τσιμίκα και του Ανδρούτσου στα πέναλτι που έχασες

Ο Ολυμπιακός φτάνει στους «16» του Youth League: Η επίδοση του Τσιμίκα και του Ανδρούτσου στα πέναλτι που έχασες

Πριν λίγες ημέρες, οι νέοι του Ολυμπιακού έκαναν ιστορία, αποκλείοντας την Ίντερ στα πέναλτι και κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στους «16» του Youth League, στις 7 Φεβρουαρίου.

Επόμενος αντίπαλος; Η γαλλική Λανς, την οποία υποδέχεται ο Ολυμπιακός αύριο στο «Γ.Καραϊσκάκης» με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στην Ευρώπη.

Ο Τσιμίκας, ο Ανδρούτσος και τα υπόλοιπα παιδιά αναζητούν το κίνητρο για την υπέρβαση και βρίσκουν έμπνευση στην παρέα του Κώστα Τσιμίκα.

Πριν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού ταράξουν τα νερά στην Ευρώπη, ακόμα πιο λαμπρά αστέρια όπως οι Τσιμίκα, Ανδρούτσος και Μανθάτης είχαν ήδη κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση το 2015.

Με τον Βασίλη Βούζα ως προπονητή, ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού, έχοντας αγωνιστεί ενάντια σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε.

Στο αναμένομενο παιχνίδι με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία, οι διαφορές διευθετήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Ουκρανοί ήταν αποτελεσματικότεροι.

Τώρα, οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου ελπίζουν να επιτύχουν την πρόκριση και να γράψουν την δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ