Ο Ντε Λαουρέντις αποκαλύπτει: ο Ντε Μπρόινε έχει ήδη αγοράσει σπίτι στη Νάπολη

Ο Ντε Λαουρέντις αποκαλύπτει: ο Ντε Μπρόινε έχει ήδη αγοράσει σπίτι στη Νάπολη

Η Νάπολι πλησιάζει την απόκτηση του σπουδαίου μέσου Κέβιν Ντε Μπρόινε, φέρνοντας στη Serie A έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Μια νέα εποχή για τη Νάπολι με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται στα τελευταία στάδια της μεταγραφής του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος μετά από μια δεκαετή καριέρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Ιταλία ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

Η μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τη Νάπολι

Ο 33χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον του για την πόλη, καθώς έχει αγοράσει σπίτι στη Νάπολι, γεγονός που μαρτυρά τη σταθερότητα και τη δέσμευσή του στην καινούργια του ομάδα.

Οι δηλώσεις του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε:

  • «Ο Ντε Μπρόινε θα ενταχθεί στην ομάδα μας σύντομα».
  • «Έχει ήδη αγοράσει σπίτι στην πόλη και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητά του».
  • «Μίλησα μαζί του και την οικογένειά του σήμερα και ήταν μια υπέροχη συνομιλία».
  • «Ωστόσο, μέχρι να υπογραφούν τα επίσημα συμβόλαια, πρέπει να κρατάμε μια λεπτή στάση».
  • Η ανάρτηση του Fabrizio Romano στο Twitter

    Αυτή η μεταγραφή-ορόσημο για τη Serie A υπόσχεται να προσφέρει τεράστια ποιότητα και εμπειρία στη Νάπολι, ενισχύοντας σημαντικά τις φιλοδοξίες της για συνέχιση της κυριαρχίας της στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ