Ο Νίκος Βετούλας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας

Ο Νίκος Βετούλας αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα Πάτρας.

Μέσω γραπτής δήλωσής του, ο 49χρονος προπονητής ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδα και αποδέχθηκε την ευθύνη για την αρνητική αρχή της σεζόν. Ωστόσο, έκανε και μερικές αιχμές για όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια προσωπική του δυσκολία.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας μετά από 4 αγωνιστικές στη Stoiximan Basket League, με μία νίκη επί της Καρδίτσας και τρεις ήττες από τον Άρη, την ΑΕΚ Betsson BC και τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο ίδιος σχολίασε: “Βλέποντας την εικόνα της ομάδας μας, που δεν είναι όπως αρχικά είχα ονειρευτεί, αποχωρώ γι’ αυτόν τον λόγο και για άλλους λόγους που δεν είναι πλέον ανάγκη να εξηγήσω. Αναλαμβάνω ΟΛΗ την ευθύνη και όχι μόνο το μερίδιο που μου αναλογεί. Τα λόγια είναι περιττά για όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια προσωπική δυσκολία μου και ξέχασαν γρήγορα την πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι ο αφοσιωμένος κόσμος του Απόλλωνα θα στηρίξει την ομάδα στη Basket League. Ο Απόλλωνας είναι εκεί στα εύκολα και εκείνος θα είναι πάντα εδώ στα δύσκολα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ