Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παραμένει στον Ιντερ για πάντα – Έτοιμο το νέο συμβόλαιο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντυπωσιακές εμφανίσεις και τονίζει την σημασία του για την Ιντερ, καθιστώντας το νέο συμβόλαιο αναγκαίο. Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν για πιθανή μεταγραφή του σε διάφορες ομάδες, αλλά ο Λαουτάρο παραμένει πιστός στην Ιντερ. Είναι ευτυχισμένος στην ομάδα και αναμένεται η επίσημη ανανέωση του συμβολαίου του το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, η διοίκηση ήδη έχει συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του να συνομιλήσουν το φθινόπωρο για την ανανέωση του συμβολαίου, με στόχο να κλείσουν το θέμα χωρίς προβλήματα. Είναι σαφές ότι και οι δύο πλευρές δεν θέλουν να χωρίσουν, οπότε φαίνεται πιθανό να επιτευχθεί εύκολα συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028 και ετήσιες απολαβές ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, αντικαθιστώντας το προηγούμενο συμβόλαιο που έφτανε τα 6,2 εκατ. ευρώ.

Ο Λαουτάρο, εκτός από τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις, έχει δείξει την προσήλωση του στην Ιντερ και με δράσεις εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχει αγοράσει σπίτι στο Μιλάνο και ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είναι σαφές ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα παραμείνει στην Ιντερ για πολλά χρόνια ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ