Ο Καναδάς πρόκειται να δώσει ρεσιτάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Καναδάς πρόκειται να δώσει ρεσιτάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Αν και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες με μια εντυπωσιακή ομάδα 12 παικτών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Καναδάς δεν πρέπει να παίζει με τη φωτιά.

Η βόρεια χώρα ανακοίνωσε τη λίστα με τους 20 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προπονητική περίοδο στην επαρχία του Οντάριο, από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, όπου θα ανακοινωθεί η τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στο Παρίσι.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν NBAers όπως ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο Άντριου Γουίγκινς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ο Άντριου Νέμπχαρντ και ο Ντίλον Μπρουκς.

Επίσης, μια θέση στην λίστα κατάφερε να κερδίσει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο Φιλ Σκραμπ, ο οποίος επίσης έχει δεσμούς με την Ένωση, καθώς και ο Κεμ Μπιρτς, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ένα σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εάν η Ελλάδα καταφέρει να προκριθεί από το προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου), θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά. Οι άλλες δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η Αυστραλία και η νικήτρια του προολυμπιακού τουρνουά της Ισπανίας (που πιθανότατα θα είναι η χώρα-οικοδέσποινα).

Λεπτομερώς η λίστα: Κάιλ Αλεξάντερ, Νίκελ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τρέι Μπελ-Χέινς, Κεμ Μπιρτς, Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Λουγκέντζ Ντορτ, Ζακ Έντι, Μέλβιν Ετζίμ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπχαρτ, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Φιλ Σκραμπ, Τόμας Σκραμπ και Άντριου Γουίγκινς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ