Ο Ηλίας Ζούρος αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Γεωργίας μετά από 8 χρόνια συνεργασίας

Μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας, ο Ηλίας Ζούρος αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Γεωργίας. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Μπάσκετ της χώρας, που ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για τη συνεισφορά του στην ομάδα και για την προσφορά του στο μπάσκετ της Γεωργίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα της Γεωργίας, ο Ηλίας Ζούρος οδήγησε την ομάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι επιτυχίες του παραμένουν αξεπέραστες, καθώς η Γεωργία πέρασε από την κατηγορία “Β” στην “Α”, πήρε μέρος σε τέσσερα συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ηλίας Ζούρος έχει καταρρίψει το ρεκόρ ως ο μακροβιότερος προπονητής της εθνικής ομάδας της Γεωργίας και οι επιδόσεις του παραμένουν αξιοθαύμαστες. Ο προπονητής ευχαρίστησε την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Γεωργίας για την ευκαιρία που του δόθηκε να εργαστεί με τους ταλαντούχους παίκτες και εξέφρασε τη χαρά του που εκπροσώπησε μια τόσο υπέροχη χώρα. Επιπλέον, ευχήθηκε καλά νέα επαγγελματικά βήματα και νέες επιτυχίες.

Η αποχώρηση του Ηλία Ζούρου από την εθνική ομάδα της Γεωργίας αφήνει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του μπάσκετ και αποτελεί ένα τέλος ενός επιτυχημένου κεφαλαίου για την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ