Ο Γιώργος Σιγάλας αποχωρεί από τον Άρη – “Δεν αντιαιωνίζουμε, αλλά εναγωνιαζόμαστε να τον ξαναδούμε”

Ο Γιώργος Σιγάλας αποχωρεί από τον Άρη – “Δεν αντιαιωνίζουμε, αλλά εναγωνιαζόμαστε να τον ξαναδούμε”

Ο Γιώργος Σιγάλας και ο Άρης χωρίζουν τις διαδρομές τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ του Άρη. Ο γνωστός ως “Ράμπο” βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο του Γιάννη Καστρίτη τα τελευταία δύο χρόνια και πρόκειται να αντικαταστήσει τον Κούρο Σεγκούρα στον Κολοσσό της Ρόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η ΚΑΕ Άρης Midea ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Σιγάλα για τη συνεισφορά του στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται επιτυχία στο μελλοντικό του εγχείρημα.

Οι δεσμοί μαζί του είναι πολύ δυνατοί, διαρκούν εδώ και πολλά χρόνια και ενισχύθηκαν την τελευταία διετία, επομένως δεν λέμε “αντίο” στον θρυλικό “Ράμπο”, αλλά εναγωνιαζόμαστε να τον ξαναδούμε.

Ο Γιώργος Σιγάλας δηλώνει:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Καστρίτη και τους συναδέλφους μου Σωτήρη Καραποστόλου, Χρήστο Χασανίδη, Παναγιώτη Ζάλογγο, καθώς επίσης τον σταφ και τους ανθρώπους των γραφείων της ΚΑΕ Άρης Midea, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σαν μια οικογένεια. Πιστεύω πως οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, τόσο ανθρώπινες όσο και επαγγελματικές, διατήρησαν ένα περιβάλλον όπου η ομάδα έκανε μεγάλα βήματα προόδου.
Ευχαριστώ τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτη, Ρουσιαμάνη και επαναλαμβάνω κάτι που είχα ήδη πει: Ο Άρης θα γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος.
Εν αναμονή της επόμενης συνάντησης”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ