Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εστιάζει στο ματς με το Περιστέρι bwin

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις ευχάριστες στιγμές που έζησε στο Ηράκλειο, όπου θα λάβει χώρα το Final-8 του Κυπέλλου, καθώς και για το δύσκολο ματς με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε:

«Για όλους είναι το ίδιο. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το ματς με το Περιστέρι, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να ανταγωνιστούμε, να παλέψουμε, να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τα επόμενα, αν προκύψουν. Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να σκέφτεσαι τρία παιχνίδια. Μόνο οι βοηθοί προπονητές προετοιμάζουν το σκάουτινγκ των πιθανών ομάδων. Οι παίκτες και ο προπονητής σκέφτονται μόνο το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Η Κρήτη, εμένα προσωπικά αλλά και στον Ολυμπιακό, δημιουργεί ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Τις δύο τελευταίες διοργανώσεις στο Ηράκλειο τις κερδίσαμε. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει υψηλό κίνητρο, έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση, το πρώτο παιχνίδι και αν προκύψουν τα υπόλοιπα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Ηράκλειο, είναι μια φανταστική πόλη, με πολλές ομορφιές, εστιατόρια, παραλίες και μπορεί να φιλοξενήσει πολύ ωραία παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ