Ο Φέλερ αρνείται να παραμείνει ως υπηρεσιακός προπονητής της Γερμανίας – Ο Νάγκελσμαν εξετάζεται

Η εντυπωσιακή βελτίωση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία (2-1) έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Ο Ρούντι Φέλερ, που καθόταν στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής, έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να καθοδηγήσει την ομάδα στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στην Γερμανία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Bild, ο Φέλερ είναι αρνητικός να παραμείνει ως υπηρεσιακός προπονητής, τουλάχιστον για την παρούσα στιγμή. Ο 63χρονος προτιμά να παραμείνει στη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομοσπονδίας παρά να επιστρέψει στην προπονητική.

Συνεπώς, έχει προταθεί η πρόσληψη ενός νεότερου προπονητή στη θέση του, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να είναι μια από τις πρώτες επιλογές. Ο 36χρονος προπονητής αποχώρησε από τη Μπάγερν, αλλά έχει ακόμη συμβόλαιο. Η απόφαση για το νέο προπονητή αναμένεται να ληφθεί μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε υπάρχει η πιθανότητα να καθοδηγήσει ο Φέλερ την ομάδα στα φιλικά με την ΗΠΑ και το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Οκτώβριο, αλλά και πάλι ως υπηρεσιακός προπονητής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ