Ο Ερντέμ αποθεώνει το πνεύμα του Παναθηναϊκού και ευχαριστεί θερμά ομάδα και φιλάθλους

Ο Ερντέμ αποθεώνει το πνεύμα του Παναθηναϊκού και ευχαριστεί θερμά ομάδα και φιλάθλους

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού έκλεισε το 2025 με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτριες κέρδισαν όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και στέκονται στην πρωτιά. Εξάλλου, απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα από την Ευρωλίγκα και μπήκαν στη φάση των «16» του Eurocup, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά τη σεζόν και κρατάνε το απόλυτο ρεκόρ. Στον ευρωπαϊκό διασυλλογικό, ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα έφερε μεγάλη χαρά. Τρεις παίκτριες παλεύουν τώρα με τραυματισμούς, αλλά η αρχηγός Άννα Νίκη γύρισε πίσω και βοηθάει.

Τι είπε η Σελέν Ερντέμ

Η προπονήτρια Σελέν Ερντέμ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την πορεία της ομάδας. Είπε ευχαριστώ στις παίκτριες και στους φιλάθλους που τις στηρίζουν πάντα. Οι δηλώσεις της δείχνουν πόσο ικανοποιημένη είναι.

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο μισό της σεζόν όπως ελπίζαμε, σύμφωνα με τους στόχους που θέσαμε την πρώτη ημέρα της σεζόν.

Ολοκληρώσαμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αήττητοι και πετύχαμε μια ιστορική επιτυχία, παίρνοντας την πρόκριση στις 16 πρώτες από τις 64 ομάδες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Από την πρώτη μέρα, οι παίκτριες μου επέδειξαν τεράστια αφοσίωση και σκληρή δουλειά, παίζοντας μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή, τρεις από τις παίκτριές μας είναι τραυματίες και υποβάλλονται σε θεραπεία για να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή της αρχηγού μας, Άννας Νίκης. Τώρα, κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα πριν από τη δεύτερη φάση. Μετά από αυτό, θέλουμε να νικήσουμε όλους τους μεγάλους αντιπάλους αγωνιζόμενες με όλη μας την καρδιά για αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό μου επιτελείο και τις παίκτριες μου για τις προσπάθειές τους μέχρι στιγμής. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας».

Η ομάδα παίρνει ανάσα τώρα για τις γιορτές. Ο Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος να συνεχίσει δυνατά από Γενάρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ