Ο εισαγγελέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανοίγει έρευνα για το σύνθημα κατά της Γιούβεντους από τη Μίλαν

Ο εισαγγελέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανοίγει έρευνα για το σύνθημα κατά της Γιούβεντους από τη Μίλαν

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο για τη Μίλαν, με νίκη 2-1 επί της Ρόμα. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκεται υπό πειθαρχική έρευνα λόγω της συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών του. Όχι εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά έξω από αυτόν, στο πούλμαν που επέστρεφε η αποστολή από το γήπεδο. Εκεί, οι παίκτες της Μίλαν φώναξαν ένα σύνθημα κατά της Γιουβέντους, κάτι που συχνά συμβαίνει από ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ένα βίντεο με το περιστατικό ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα από τον ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Λεάο και προκάλεσε αντιδράσεις από οπαδούς και δημοσιογράφους. Ως αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Τζουζέπε Κινέ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το θέμα και θα πάρει μια απόφαση μετά την ολοκλήρωση αυτής. Ανάλογη τιμωρία με πρόστιμο έχει επιβληθεί στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αυτό το περιστατικό αποδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο της Μίλαν αλλά όλων των ομάδων, πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα για αναρτήσεις και δημοσιεύσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ