Ο Μπαρτζώκας: Πολύ περισσότερο από ό,τι φαίνεται

Ο Μπαρτζώκας: Πολύ περισσότερο από ό,τι φαίνεται

Σε μια συνέντευξη στο Web Radio της ΕΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της Ολύμπιας Λάρισας και νυν Team Manager του Α.Ο. Μυκόνου, Γιώργος Μαλάκος, μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναδεικνύοντας έναν άνθρωπο διαφορετικό από την εικόνα που παρουσιάζει.

Ο Γιώργος Μαλάκος αναφέρθηκε:

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Είμαστε φίλοι εδώ και 53 χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί, με κοινές αναμνήσεις και παιδικές στιγμές που μας ενώνουν σε μια ιδιαίτερη φιλία».

Για την πείρα του ως προπονητής στην Ολύμπια Λάρισας: «Ο Μπαρτζώκας είχε την άποψη, το ταλέντο και την αφοσίωση που απαιτούνται σε έναν αυθεντικό προπονητή. Η συνεργασία μας ήταν επιτυχημένη και αξέχαστη».

Για τον χαρακτήρα του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Πέρα από το μπασκετικό ταλέντο, είναι ένας σεμνός και εργατικός άνθρωπος. Η επιλογή των παικτών του αποδεικνύει τη σοφία του και την προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως άνθρωπο: «Είναι πράος, ευγενής και ευγνώμων. Ο χαρακτήρας του δεν αντανακλά αυτό που ίσως να δείχνει από έξω. Σέβεται τους ανθρώπους και τους εκτιμά στο εσωτερικό του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ