Νεραντζάκης: Ο Πόρτερ Τζούνιορ είχε επιρροή, λέει ο Στάθης Νεραντζάκης

Νεραντζάκης: Ο Πόρτερ Τζούνιορ είχε επιρροή, λέει ο Στάθης Νεραντζάκης

Ο Στάθης Νεραντζάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον ΠΑΟΚ για τη νίκη επί της Καρδίτσας, αναφερόμενος στην αποφασιστικότητα στις κατοχές και τα ριμπάουντ της ομάδας. Επίσης, ανέφερε την αυτοπεποίθηση που δημιούργησε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την έμπνευση που έδωσε ο Πόρτερ Τζούνιορ και την προθυμία του παίκτη να ακολουθεί τις οδηγίες.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα για την προσέγγιση του παιχνιδιού και την αποφασιστικότητά της στις κατοχές. Σήμερα είδαμε την ομάδα μας να είναι αποφασιστική σε όλες τις φάσεις και να μαζεύει 52 ριμπάουντ. Αυτό αντιπροσωπεύει το πνεύμα που έχουμε σαν ομάδα».

Ο Νεραντζάκης σημείωσε επίσης τον σημαντικό ρόλο του κόσμου στο γήπεδο και την υποστήριξη που παρείχε, βοηθώντας στην αύξηση της αυτοπεποίθησης της ομάδας.

Όσον αφορά τον Πόρτερ Τζούνιορ, ο Νεραντζάκης επισήμανε τη θετική επιρροή του παίκτη εντός και εκτός γηπέδου. Τόνισε τη διάθεσή του να ακολουθεί τις οδηγίες της ομάδας και την ποιότητα του που τον καθιστά βασικό παίκτη στις αγωνιστικές επιλογές.

________________________________________

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ