Νέα σημαντική ενσωμάτωση στην Εθνική Ομάδα: Ο Λαρεντζάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ενώ ο Λούντζης προπονείται κανονικά

Νέα σημαντική ενσωμάτωση στην Εθνική Ομάδα: Ο Λαρεντζάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ενώ ο Λούντζης προπονείται κανονικά

Σήμερα το μεσημέρι, η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε πλήρη προπόνηση στο ΣΕΦ, ενόψει του αγώνα με την Τσεχία την Παρασκευή (21:00). Στην προετοιμασία εντάχθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα του στο γόνατο. Επιπλέον, ο Μιχάλης Λούντζης, που προστέθηκε στην αρχική κλήση μετά το πρόβλημα του συμπαίκτη του, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις στην ελληνική ομάδα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους ακόλουθους παίκτες: Γουόκαπ, Λούντζης, Μωραΐτης, Μποχωρίδης, Μήτρου-Λονγκ, Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης, Π. Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Κουζέλογλου, Μαντζούκας, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Κ. Αντετοκούνμπο, Ζούγρης.

Το προπονητικό επιτελείο περιλαμβάνει τους ακόλουθους:

Εθνική μπάσκετ: «Μπήκε» ο Λαρεντζάκης, συμμετέχει ο Λούντζης

Η νέα σύνθεση του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας που αναδείχθηκε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βασίλη Σπανούλη, φέρνοντας νέες προσθήκες. Η λίστα περιλαμβάνει τους παρακάτω:

Προπονητής: Βασίλης Σπανούλης

Συνεργάτες: Ηλίας Καντζούρης, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος

Γυμναστής: Ανδρέας Γκατζούλης

Γιατρός: Ζακ Μελάγιες

Φυσικοθεραπευτές: Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Τόλης Καρατζάς, Νίκος Γονατάς

Φροντιστές: Ανδρέας Φραντζέσκος, Ανδρέας Κουτσιάφτης

General Manager: Νίκος Ζήσης

Team Manager: Κώστας Κώτσης

Εκπρόσωπος Τύπου: Μενέλαος Σεβαστιάδης

Social Media: Νίκος Ταμπόσης

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων: Δήμος Ντικούδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ