Νέα επίσημη ανακοίνωση από τον Άλιμο με την προσθήκη της Ιταλίδας Μαρλέτα!

Νέα επίσημη ανακοίνωση από τον Άλιμο με την προσθήκη της Ιταλίδας Μαρλέτα!

Ένα ακόμα μεγάλο «χτύπημα» στον χώρο των μεταγραφών έκανε η ομάδα του Άλιμου πριν λίγες ώρες!
Οι νότιοι γείτονες ανακοίνωσαν με χαρά τη συμφωνία τους με την Κλαούντια Μαρλέτα, ολοκληρώνοντας την πέμπτη μεταγραφή της σεζόν!
Η 28χρονη Ιταλίδα αθλήτρια έχει εντυπωσιάσει εδώ και χρόνια με τις επιδόσεις της τόσο σε διεθνείς διοργανώσεις όσο και με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ας δούμε την ανακοίνωση:


“Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του Συλλόγου είναι πολύ χαρούμενοι για αυτήν τη μεταγραφική κίνηση! Η Κλαούντια Μαρλέτα είναι πλέον μέλος της ομάδας μας, που ενισχύεται διαρκώς. Η πρωταγωνίστρια της περιφέρειας της Σετερόσα αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στα επιτεύγματα της ομάδας της. Με την εμπειρία της στο υψηλότερο επίπεδο, η Κλαούντια φέρνει νέα πνοή στο Άλιμο ΝΑΣ Betsson και στο ελληνικό υδατοσφαίριση.”

Η Μαρλέτα είναι γνωστή για την επιθετική της φύση και τη συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις. Ένα πολύτιμο απόκτημα για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson που ετοιμάζεται για μια συναρπαστική σεζόν! ⚡

Η Μαρλέτα συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες για το μεγάλο τουρνουά στο Παρίσι, όπου θα ανταγωνιστούν αθλήτριες από όλο τον κόσμο, γεγονός που βάζει γέμισε χαρά τον σύλλογο.

Με τη συνεισφορά της, η εθνική ομάδα της Ιταλίας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022. Η Κλαούντια είναι ένα πολύτιμο κέρδος για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson και την ολόκληρη ομάδα ενόψει των νέων προκλήσεων.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις τη νέα αυτή παίκτρια σε δράση! 🤽‍♂️

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ