Νάπολι: Δύο πιθανοί προπονητές για αντικατάσταση του Γκαρσία – Ο Κόντε δεν ενδιαφέρεται

Παρά το γεγονός ότι η Νάπολι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα καμία αλλαγή προπονητή, τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι ο Ρούντι Γκαρσία δεν θα μείνει για πολύ ακόμη.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε δηλώσει αρκετές φορές μετά το πέρας της προηγούμενης σεζόν ότι ο στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και ο τελικός του Champions League. Ωστόσο, μετά τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, η Νάπολι βρίσκεται -7 πίσω από την κορυφή και η κατάσταση δείχνει ότι οι στόχοι αυτοί είναι αδύνατο να επιτευχθούν.

Οι ιταλικές εφημερίδες, ωστόσο, πιστεύουν ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, είτε πιο άμεσα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Ο λόγος είναι ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμη στην ομάδα. Η εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει και δύο ονόματα ως πιθανούς αντικαταστάτες. Το πρώτο είναι αυτό του Αντόνιο Κόντε αλλά υπάρχουν αρνητικά μηνύματα. Ο προηγούμενος προπονητής της Τότεναμ φαίνεται να μην ενδιαφέρεται να αναλάβει τη Νάπολι και προτιμά να παραμείνει στο Τορίνο με την οικογένειά του.

Τα άλλα δύο ονόματα που αναφέρονται είναι αυτά του Ιγκόρ Τούντορ και του Κριστόφ Γκαλτιέ, οι οποίοι έχουν πρόσφατα αποχωρήσει από τις ομάδες τους. Οι δύο αυτοί προπονητές φαίνεται ότι βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του Ντε Λαουρέντις, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Γκαρσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ