Νάντο Ντε Κολό: “Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, θα είχα αποσυρθεί νωρίτερα”

Νάντο Ντε Κολό: “Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, θα είχα αποσυρθεί νωρίτερα”

Σε συνέντευξη στο Euroleague-france.com, ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για το μεγάλο του κίνητρο να ανταγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και αναφέρθηκε στα σχέδια του για το μέλλον ως προς την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Για τη Γαλλία: “Γνωρίζω πως θα φέρω εμπειρία από τη συμμετοχή μου σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γαλλία. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Ο Γουεμπανιάμα έρχεται να πάρει χώρο εντός και εκτός παρκέ. Θέλουμε να παίξουμε καλά. Αν δεν ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, θα είχα αποσυρθεί νωρίτερα. Αλλά είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τη διασυλλογική του καριέρα: “Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τη φυσική μου κατάσταση και την ψυχολογική. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαι παίκτης που θέλω να παραμείνω στο μπάσκετ. Όταν η καριέρα μου τελειώσει, θα αγωνιστώ για να βρω ένα ενδιαφέρον έργο. Αύριο μπορεί να υπογράψω ένα πενταετές συμβόλαιο και να πω ‘ας δούμε πώς θα πάει με τον χρόνο’. Γνωρίζω πως αυτό θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι μου με την Εθνική. Το επόμενο συμβόλαιο σε επίπεδο ομάδας πιθανότατα θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ