Μιτσέλ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Μιτσέλ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό της Volley League Γυναικών, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Λορέντζο Μιτσέλι, τόνισε πως η ομάδα ηττήθηκε λόγω των λεπτομερειών και ότι οι παίκτριές του πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν οι εξής:

«Έτσι είναι στους τελικούς. Δεν αγωνιστήκαμε στο επίπεδό μας στο πρώτο set, κάτι που ήταν αναμενόμενο γιατί ο αντίπαλος μπήκε δυναμικά. Ωστόσο, βελτιωθήκαμε σε κάθε set κατά τη διάρκεια του ματς. Χάσαμε το δεύτερο set λόγω μικρών λεπτομερειών και τα επόμενα ήταν πολύ στενά. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε επίπεδο. Μου άρεσε η αντίδραση μας και αυτό θα επαναλάβουμε.

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί στο γήπεδό μας στον πέμπτο και τελευταίο τελικό. Κανένας δεν περιμένει να είναι εύκολος, οπότε τώρα θα επιστρέψουμε, θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για το τελευταίο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Ο τελικός θα είναι δύσκολος, πρέπει να κερδίσουμε αυτήν τη φορά. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, τα κορίτσια μας ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, έχασαν λόγω λεπτομερειών και τώρα προετοιμαζόμαστε για τον πέμπτο τελικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ