Μήτογλου: «Πάνω στη νίκη με τον Ολυμπιακό να χτίσουμε για το μέλλον»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου, εκφράζει τον αισιόδοξο χαρακτήρα του για το μέλλον της ομάδας μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού. Παρόλο που η ομάδα εξακολουθεί να μην είναι πλήρως ανακτημένη, ο Μήτογλου δηλώνει ότι η νίκη τους δίνει την ψυχολογία που χρειάζονται για να συνεχίσουν παρακάτω.

Σε σχέση με το ματς, ο παίκτης ανέφερε: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως πάντα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ήταν μια δύσκολη νίκη για εμάς, σε έναν αγώνα που ήταν σφραγισμένος. Είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα». Πρόσθεσε επίσης: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και το στόχο μας είναι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για να δημιουργήσουμε ένα αξιοσημείωτο σερί».

Ωστόσο, ο Μήτογλου επισημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει το περιθώριο για να ξεκουραστεί, ειδικά με τις συνεχής υποχρεώσεις και τα δύσκολα παιχνίδια. Επίσης, ανέφερε: «Το μυαλό μας είναι στραμμένο στο επόμενο αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε τις νίκες». Αυτή η δυσκολία δεν επηρεάζει μόνο τον Μήτογλου, αλλά όλη την ομάδα. Οι θετικές επιδόσεις της ομάδας δεν οφείλονται μόνο σε έναν παίκτη, αλλά στη συνεργασία και την ομαδική εργασία. Τέλος, ο Μήτογλου τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμφάνισή μας και να δημιουργούμε ένα θετικό σερί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ