Μήνυμα των ultras της Μίλαν προς τον Πιόλι – «Ο Ιμπραΐμοβιτς στη διοίκηση»

Μήνυμα των ultras της Μίλαν προς τον Πιόλι – «Ο Ιμπραΐμοβιτς στη διοίκηση»

Η Μίλαν προσπαθεί να ανακάμψει μετά την ήττα από την Ιντερ και, την επόμενη μέρα, αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις των ultras και του Zlatan Ibrahimovic.

Σε ένα ντέρμπι, όπως γνωρίζουμε, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και πάντα υπάρχει η πιθανότητα για ήττα. Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να φανταστεί ή να δεχθεί την συντριβή. Οι παίκτες της Μίλαν βίωσαν ένα 90λεπτο που θα θυμούνται για πολλά χρόνια και υπάρχει ο κίνδυνος αυτός ο αγώνας να επηρεάσει σημαντικά την υπόλοιπη σεζόν. Το επεσήμανε και ο Alessandro Costacurta. Αν θα συμβεί αυτό, θα φανεί στη συνέχεια, μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτή τη στιγμή, όμως, το θέμα είναι τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή, με τους οργανωμένους οπαδούς να έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τον Stefano Pioli. Αυτό προκύπτει από τα σχόλιά τους για τον αγώνα και τις δηλώσεις που ακολούθησαν.

«Η αξία των λέξεων εξαρτάται από την αξία του ατόμου που τις εκφράζει. Για εσένα, αγαπητή Μίλαν, το θέμα δεν είναι να χάσεις ένα ντέρμπι, αλλά πώς το χάνεις! Για μια ακόμη φορά, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Και πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος για κάποια πράγματα ο άνθρωπος που προετοιμάζει την ομάδα για τον αγώνα!», αναφέρουν οι ultras για το ντέρμπι. Η Μίλαν πρέπει, όσο δύσκολο και αν είναι, να ξεπεράσει την ήττα αυτή και να παρουσιαστεί στη Νιούκασλ στο Champions League με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες της Μίλαν προπονήθηκαν σήμερα (18/9) και ο Ibrahimovic ήταν εκεί, με την επίσκεψή του να ήταν προγραμματισμένη.

Αυτό που δεν είναι προγραμματισμένο, αλλά πολλοί θα ήθελαν να δουν, είναι το να αναλάβει ο Σουηδός ένα ρόλο στη διοίκηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για αυτό, τουλάχιστον για κάτι συγκεκριμένο, αλλά οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι η ιδιοκτησία θα ήθελε να έχει τον Zlatan σε μια θέση…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ