Μίλαν: Προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μενιάν – Οι αναμενόμενες αλλαγές

Μίλαν: Προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μενιάν – Οι αναμενόμενες αλλαγές

Η Μίλαν θέλει να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Μενιάν, σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ. Μετά από μια εντυπωσιακή μεταγραφική περίοδο, η Μίλαν θέλει να επικεντρωθεί στις ανανεώσεις συμβολαίων. Το όνομα του Μενιάν είναι υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων, καθώς ο τερματοφύλακας έχει αποδείξει την αξία του για την ομάδα.

Ο Μενιάν έχει συμβόλαιο με την Μίλαν μέχρι το 2026, αλλά το ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες του έδωσε στοιχεία για τις απαιτήσεις του. Τον αρχικό μισθό των 3 εκατομμυρίων ευρώ που λαμβάνει ο τερματοφύλακας, ο μάνατζερ του ζήτησε αύξηση στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η διοίκηση της Μίλαν θα προσπαθήσει να βρει μια λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, αφού ο Γάλλος τερματοφύλακας αποτελεί έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

Η Μίλαν είχε προτείνει αρχικά συμβόλαιο με ετήσιο μισθό 5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά αναμένεται να αυξήσει την προσφορά της για να επιβιώσει τον ανταγωνισμό από άλλες ομάδες. Το μέλλον του Μενιάν παραμένει αβέβαιο, αλλά η Μίλαν θα καταβάλει προσπάθειες για να τον κρατήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ