Ο Ράμος κοντά στη Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ είναι αποφασισμένη να εντυπωσιάσει με την αύξηση της ποιότητας της ομάδας της. Μετά τις προηγούμενες μεταγραφές των Ζαχά, Ικάρντι, Μπακαμπού και Ζίγιες, είναι έτοιμη να προσθέσει άλλη μία ενισχυτική κίνηση στο ρόστερ της, με την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Nicolo Schira, ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Τουρκία για να αγωνιστεί με την Γαλατάσαραϊ.

Η Γαλατάσαραϊ δεν θα πρέπει να πληρώσει καμία αποζημίωση για τη μεταγραφή του Ράμος, καθώς αυτός δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, θα πρέπει να του προσφέρει ένα αρκετά υψηλό μισθό, υπολογιζόμενο στα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του Ράμος με τη Γαλατάσαραϊ θα ισχύει έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ υπάρχει και μια ρήτρα ανανέωσης για το 2025.

Ο Ράμος έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη φανέλα της Μαδρίτης, έκανε 671 εμφανίσεις, ενώ με αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν 58.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ