Μεσίνα: “Έκανα ένα αστείο με τον Νέιπιερ, ο δημοσιογράφος το πήρε στα σοβαρά”

Μεσίνα: “Έκανα ένα αστείο με τον Νέιπιερ, ο δημοσιογράφος το πήρε στα σοβαρά”

Ένα αιχμηρό σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις πριν από περίπου δύο εβδομάδες από τον Έτορε Μεσίνα, αναφερόταν στον Κέβιν Πάνγκος και σε ενέπλεξε σε σενάρια επιστροφής του στην Αρμάνι Μιλάνο του Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ο Νέιπιερ ανταπάντησε άμεσα μέσω social media και κατηγόρησε τον Μεσίνα για ψέματα, όντας ακριβές στις πληροφορίες του. Ο Μεσίνα, ωστόσο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, υποστηρίζοντας ότι τα λεγόμενά του περί Νέιπιερ ήταν ένα αστείο που παρερμηνεύτηκε από τον δημοσιογράφο.

Αυτήν την δικαιολογία έδωσε ο Ιταλός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο “Meridian Sport”, πριν την αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Αναφέροντας πως το αστείο του για τον Νέιπιερ ερμηνεύτηκε λανθασμένα από τον δημοσιογράφο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ότι μάλλον θα ήθελε να είναι μαζί μας τώρα. Ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση. Αν προσέξατε, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον εν λόγω δημοσιογράφο. Αυτό λέει αρκετά. Όχι, αυτό λέει τα πάντα. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε πολύ καλά, κερδίσαμε μαζί τον τίτλο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βίρτους. Και, φυσικά, θέλαμε να μείνει στο κλαμπ, στεναχωρηθήκαμε που δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Λυπήθηκα πολύ για αυτό που συνέβη. Και θα επαναλάβω – είναι πολύ ενδιαφέρον ότι δεν υπήρξε απάντηση από τους δημοσιογράφους. Συνήθως έχουν τον τελευταίο λόγο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ